خلوت بودن معابر پایتخت خطر تصادفات را بالا می برد

کد خبر: ۸۸۷۳۱۳
| |
2897 بازدید

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فاتب گفت: با توجه به خلوتی تهران و به خصوص بزرگراه‌ها سرعت در این معابر بالا می‌رود و این مسئله خطر تصادفات را بالا می‌برد.

به گزارش مهر، سرهنگ دوم حسین بشیری معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور فاتب گفت: با توجه به خلوتی تهران و بخصوص بزرگراه‌ها سرعت در این معابر بالا می‌رود و این مسئله خطر تصادفات را بالا می‌برد.

بشیری در ادامه افزود: پلیس راهور تهران بزرگ تمامی شهروندان و مسافران پایتخت را به رعایت سرعت مطمئنه، توجه به جلو و عدم تغییر ناگهانی جهت خودرو توصیه می‌کند و از تمام رانندگان محترم درخواست می‌شود در روزهای ابتدایی سال با سلامت و آرامش برانید.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت