اولین خرید تابستانی زیدان برای مادرید

کد خبر: ۸۸۷۰۳۶
|
۰۱ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۳ 21 March 2019
|
5995 بازدید

دیروز نشریه فرانسوی اکیپ گزارشی در خصوص نارضایتی رافائل واران از شرایط خود در برنابئو و احتمال جدایی از این تیم در تابستان امسال را منتشر کردو و به همین دلیل کهکشانی قصد دارند در فصل نقل و انتقالات برای جذب کولیبالی اقدام کنند.

به گزارش تابناک ورزشی، در صورت جدایی واران، رئال مادرید به جز سرخیو راموس گزینه مهمی برای حضور در قلب خط دفاعی خود ندارد و به همین دلیل می خواهد زمینه جذب کولیبالی را فراهم نماید.

این مدافع 27 ساله و سنگالی تا سال 2023 با ناپولی قرارداد دارد و مدیران این باشگاه در سال های اخیر پیشنهادات زیادی را برای جذب او رد کرده اند، اما رئال مادرید خواهان ایجاد تحول در ترکیب دفاعی خود است و قصد دارد در تابستان مذاکراتی برای جذب کولیبالی با مسئولان باشگاه ایتالیایی انجام دهد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت