میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
در حاشیه جلسه دولت؛

رییس صداوسیما: فردوسی پور در شبکه سه می ماند

کد خبر: ۸۸۶۵۷۷
| |
5054 بازدید

رئیس سازمان صداوسیما در حاشیه جلسه امروز هیات دولت که آخرین نشست سال 97 بود، در پاسخ به پرسش های متعدد خبرنگاران گفت: فردوسی پور کار خود را در شبکه سه ادامه می دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، عبدالعلی علی‌عسکری در حاشیه جلسه امروز دوشنبه هیأت دولت درباره حاشیه‌های ایجاد شده برای عادل فردوسی‌پور اظهار کرد: فردوسی‌پور در شبکه سه می‌ماند و کار می‌کند.

این پاسخ کوتاه اما صریح نشان می دهد که مدیر شبکه سوم سیما در تصمیمی که اتخاذ کرده بود، ناکام مانده است. به این ترتیب امشب آخرین برنامه نود سال روی آنتن خواهد رفت و عادل باز هم به حضور مقابل دوربین پربیننده ترین برنامه تلویزیون ایران ادامه خواهد داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت