میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مالک نساجی، تیم را رهاکرد و برای تعطیلات به خارج رفت

کد خبر: ۸۸۶۳۵۴
| |
5109 بازدید

بازیکنان نساجی شب گذشته به مشکلات مالی این باشگاه اشاره کرده و حتی در بین صحبت‌های آنها به اختلافات بین رضا حدادیان و فرهاد صنیعی فر نیز اشاره شد.

به گزارش تابناک ورزشی، فرهاد صنیعی فر نیز شب بازی با استقلال اعلام کرد مالیکت باشگاه را واگذار خواهد کرد و قصد تیمداری در ادامه راه را ندارد و همین موضوع نیز به بحران تیم پرطرفدار فوتبال مازندران اضافه کرد تا اینکه شب گذشته بازیکنان اعلام کردند تا زمانی که مشکلات مالی این باشگاه حل نشود در تمرینات شرکت نخواهند کرد.

با این شرایط تمرین امروز نساجی قائمشهر برگزار نشد و این در حالی است که یکی از مالکان این باشگاه ایران را ترک کرده است. فرهاد صنیعی فر برای تعطیلات به خارج از کشور سفر کرده و زمان بازگشت وی هم مشخص نیست. با این شرایط مشخص نیست که تکلیف تیم فوتبال نساجی بدون حضور یکی از مالکان چگونه خواهد شد و آیا حدادیان مالک دیگر این باشگاه تمامی امور باشگاه را در اختیار خواهد گرفت یا خیر.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات