صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

افزایش خطر سقط جنین در زنان مبتلا به فشارخون بالا

کد خبر: ۸۸۵۶۵۹
| |
9456 بازدید

تحقیق جدید نشان می دهد فشارخون بالا قبل از بارداری و در اوایل بارداری ریسک سقط جنین را افزایش می دهد.

به گزارش مهر، محققان مؤسسه ملی کندی شریور مریلند آمریکا دریافتند به ازای افزایش هر 10 mm Hg در فشارخون دیاستولیک، ریسک سقط جنین در بین جمعیت تحت مطالعه ۱۸ درصد بیشتر بود.

محققان همچنین دریافتند به ازای افزایش هر ۱۰ mm Hg در میانگین فشار شریانی، خطر سقط جنین هم تا ۱۷ درصد افزایش می‌یابد.

«کری نابلز»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «افزایش فشارخون در بین افراد بزرگسال با افزایش خطر بیماری قلبی در سنین بالاتر مرتبط است و این مطالعه نشان می‌دهد که ممکن است بر سلامت باروری هم تأثیر داشته باشد.»

محققان در این مطالعه، بیش از ۱۲۰۰ زن را که قبلاً سابقه یک یا دو سقط جنین داشتند بررسی کردند. یافته‌ها برای فشارخون در طول بارداری و قبل از بارداری یکسان بود.

محققان تاکید می‌کنند کمک به درمان فشارخون بالا قبل از بارداری می‌تواند از بروز بیماری قلبی در آینده پیشگیری کرده و همچنین سلامت باروری زنان را بهبود بخشد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات