زنی برای خسارت‌گرفتن از بیمه، دست خود را اره کرد!

کد خبر: ۸۸۵۶۴۴
| |
5543 بازدید
|
۱

یک زن ۲۱ ساله در اسلوونی در اقدامی عجیب برای گرفتن حدود ۳۸۰ هزار یورو خسارت از شرکت بیمه، دست خود را با اره برقی قطع کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، پلیس اسلوونی یک زن ۲۱ ساله را که برای دریافت خسارت از شرکت بیمه دست خود را با اره برقی قطع کرده بود، بازداشت کرد.

این زن امیدوار بود که بتواند پس از قطع دست حدود ۳۸۰ هزار یورو از شرکت بیمه خسارت دریافت کند. پلیس اسلوونی بر این باور است که او مدت اندکی پیش از حادثه خود را نزد این شرکت، بیمه کرده بود.

والتار زرینسکی، سخنگوی پلیس، در نشستی خبری در این مورد اظهار داشت: «او با یکی از همدستان خود به طور عمدی دست خود را با اره برقی از مچ قطع کرد. او امیدوار بود که بتواند وانمود کند که این یک حادثه بوده است.»

شایان ذکر است، است که پزشکان در بیمارستان لیوبلیانا، پایتخت اسلوونی، موفق شدند دست او را پیوند بزنند.

این زن به همراه همدست ۲۹ ساله‌اش بازداشت شده است. آن‌ها در صورتی که در دادگاه مجرم شناخته شوند ممکن است به هشت سال زندان محکوم شوند. همدست این زن یکی از اعضای خانواده‌اش بوده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۶ - ۱۳۹۷/۱۲/۲۳
شاید هم بیمه برای عدم پرداخت خسارت چنین اتهامی زده باشد.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت