هواپیمای اتیوپی قبل از سقوط دچار حریق شده

کد خبر: ۸۸۵۱۲۳
| |
4773 بازدید

سقوط های بوئینگ در چین، مالزی و اخیرا اتیوپی این شرکت هواپیمایی را به فکر بازرسی مجدد امنیت آن کرده است و با توجه به شواهد موجود هواپیمای اتیوپی قبل از سقوط دچار حریق شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، اداره ملی ایمنی حمل و نقل ایالات متحده اعلام کرد که کارشناسان بوئینگ به محل حادثه این هوایپما به اتیوپی اعزام خواهند شد و متخصص در مقر اصلی این شرکت بزرگ هواپیمایی (شیکاگو آمریکا) به فکر بازرسی مجدد امنیت پرواز این نوع از پرنده های غول پیکر افتاده اند.

هواپیمای بوئینگ 737 متعلق به خطوط هواپیمایی اتیوپی صبح یکشنبه 18 اسفند با 157 سرنشین به مقصد نایروبی پایتخت کنیا سقوط کرد. در این پرواز 149 نفر مسافر و هشت خدمه حضور داشتند.

یکی از شاهدان محلی به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است که پیش از سقوط از عقب هواپیما دود مشاهده کرده اند و این موضوع گمانه زنی درباره اشکال فنی سیستم هواپیما را بیشتر کرده است. با توجه به سقوط های مشابه احتمال آتش گرفتن بخشی از هواپیما پیش از سقوط دور از نظر نیست.

این هواپیما جدیدترین مدل بوئینگ بوده که سال گذشته یک عدد دیگر از آن متعلق به خطوط هوایی مالزی سقوط کرده بود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت