دو مصدوم درپی انفجار مواد محترقه در سرپل ذهاب

کد خبر: ۸۸۴۷۱۲
| |
5641 بازدید

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار سرپل ذهاب گفت: بر اثر انفجار مواد محترقه در یکی از کمپ های اسکان موقت زلزله زدگان در محله میراث فرهنگی و آتش سوزی در یکی از کانکس ها، 2 تن مصدوم و روانه بیمارستان شدند .

به گزارش «تابناک»، حسن پیرکرمی یکشنبه شب در گفت و گو با ایرنا افزود: با حضور به موقع نیروهای امدادی این 2 تن برای مداوا به بیمارستان شهدای شهرستان سرپل ذهاب منتقل شدند.

دو مصدوم درپی انفجار مواد محترقه در سرپل ذهاب

وی اظهار کرد: پس از گزارش این حادثه بلافاصله نیروهای آتش نشانی در محل حاضر شده و به اطفاء حریق پرداخته و از گسترش آتش به اطراف جلوگیری کردند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار سرپل ذهاب با بیان اینکه، نگهداری، توزیع و فروش مواد محترقه و آتش زا جرم است، ادامه داد: مردم باید با پرهیز از نگهداری مواد آتش زا از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کنند.

پیرکرمی افزود: مردم در مواجه با این گونه موارد باید موضوع را گزارش کنند تا در اسرع وقت نسبت به جمع آوری آن اقدام شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت