بازار اوراق مسکن؛ پایان «تسه 9512»

کد خبر: ۸۸۴۳۸۹
| |
3045 بازدید

چهارشنبه گذشته موعد زمان مبادله اوراق تسهیلات مسکن اسفند 95 با نماد «تسه9512» به پایان رسید.

این اوراق تسهیلات وام که در اسفند ماه سال 95 به بازار عرضه شده بود و طی دو سال فعالیت خود فراز و فرود بسیاری را تجربه کرد و در نهایت بازده دو ساله منفی 31 درصد را به ثبت رساند، در 30 مرداد سال 96 سقف 80 هزار تومانی را تجربه کرد و در 14 اسفند سال جاری به کف خود به قیمت 49 هزار و 245 تومان رسید.

ضمن اینکه «تسه9512» بازده منفی 3/ 25 را از ابتدای سال 97 برای خود رقم زد. افزایش قیمت بهای واحدهای مسکونی به تبعیت از جهش تاریخی نرخ ارز در انتهای تابستان گذشته بازار سررسیدهای وام مسکن را محدودتر کرد و پس از آن «تسه۹۵۱۲» با واگذاری پیاپی کانال‌های قیمتی تا مرز ۵۰ هزار تومان عقب‌نشینی کرد.

منبع: دنیای اقتصاد

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت