عمر البشیر شماری از افسران را بازنشسته کرد

کد خبر: ۸۸۴۰۹۴
| |
3175 بازدید

رئیس جمهوری سودان روز جمعه طی فرمانی شماری از افسران ارتش را بازنشسته نموده و تعدادی را ارتقاء درجه داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عمر البشیر رئیس جمهوری سودان روز جمعه طی فرمانی شماری از افسران ارتش این کشور را بازنشسته نموده و تعدادی را ارتقاء درجه داد.

بنا بر اعلام ارتش سودان، ارتقاء درجه، افسرانی با درجه های مختلف را شامل می شود. ارتش سودان در عین حال این اقدام را معمول و بر اساس مقررات سازمانی اعلام کرده است.

این در حالی است که سودان نزدیک به سه ماه است با اعتراضات مردمی گسترده مواجه است و البشیر پیش از این در این کشور حالت فوق العاده اعلام نموده بود.

معترضان خواهان کناره گیری عمر البشیر رئیس جمهوری سودان از قدرت هستند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت