کشته شدن ۷ فرد مسلح در درگیری با نیروهای امنیتی مصر

ارتش مصر از کشته شدن هفت تن از عناصر جنبش موسوم به "حسم" شاخه نظامی گروه اخوان‌المسلمین مصر در استان "الجیزه" خبر داد.
کد خبر: ۸۸۳۷۷۶
| |
2350 بازدید

ارتش مصر از کشته شدن هفت تن از عناصر جنبش موسوم به "حسم" شاخه نظامی گروه اخوان‌المسلمین مصر در استان "الجیزه" خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیاالیوم، یک منبع در مصر اعلام کرد، ارتش این کشور موفق شد هفت تن از عناصر جنبش "حسم" شاخه نظامی گروه اخوان‌المسلمین را پیش از کاشت بمب‌های کنار جاده‌ای در استان "الجیزه" به قتل برسانند.

این منبع همچنین اعلام کرد که یک افسر مصری در جریان تیراندازی در منطقه صحرایی در استان "الجیزه" زخمی شد.

در همین راستا، وزارت کشور مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد که حملات پیش‌دستانه‌ای علیه تروریست‌ها صورت گرفت و برنامه‌های آن‌ها را برای انجام عملیات تروریستی نابود کرد که هدفش ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی در مصر بود.

در این بیانیه همچنین آمده است: گروهی از عناصر حسم قصد داشتند عملیات تروریستی را از طریق کاشت بمب در استان "الجیزه" انجام دهند. آن‌ها لباس‌های ماموران برق را پوشیده بودند و در منطقه "اکتبر" مخفیگاهی را برای ساخت این بمب‌ها و آغاز عملیات تروریستی و نیز اجرای برنامه‌هایشان انتخاب کرده بودند.

جنبش حسم شاخه نظامی گروه اخوان المسلمین مصر محسوب می‌شود. دولت مصر از دسامبر سال ۲۰۱۳ اخوان المسلمین را سازمانی تروریستی نامید.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت