مدیرعامل استقلال پیگیر وضعیت هوادار مصدوم

کد خبر: ۸۸۲۷۷۸
| |
4324 بازدید

مدیرعامل استقلال پیگیر وضعیت هوادار مصدوم این باشگاه شد.

به گزارش «تابناک»، امیرحسین فتحی در گفت‌وگو با سایت رسمی باشگاه استقلال، درباره اتفاق دلخراشی که برای محمدمهدی موسوی هوادار استقلال در بازی با فولاد رخ داد، گفت: من امروز با مادر محمدمهدی حدود ۱۰ دقیقه صحبت کردم. به ایشان گفتم هر کاری که بتوانیم برای محمدمهدی انجام می‌دهیم. مادر ایشان هم گفت که محمدمهدی عاشق استقلال است و درباره وضعیت او توضیحاتی داد.

وی افزود: در این گفت‌وگو به مادر ایشان عرض کردم که با دعوت باشگاه استقلال چند روزی مهمان ما باشند و به اردوی تیم بیایند. ما قطعاً هر کاری که بتوانیم برای ایشان انجام می‌دهیم و امیدوارم که دیگر شاهد چنین اتفاقات تأسف‌آوری نباشیم.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
ایران و آمریکا در مذاکرات به توافق می‌رسند؟
الی گشت