ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دسترسی کوشنر به اطلاعات‌محرمانه به کمک ترامپ

کد خبر: ۸۸۲۲۱۸
| |
4068 بازدید

با وجود مخالفت‌ها و نگرانی کارمندان دستگاه‌های اطلاعاتی، داماد ترامپ توانسته است به اطلاعات به شدت محرمانه آمریکا دست یابد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، روزنامه "نیویورک تایمز" با اتکا به اطلاعات چهار منبع آگاه می‌نویسد، جرد کوشنر، داماد و مشاور رئیس‌جمهور آمریکا با وجود مخالفت کارکنان اطلاعاتی به کمک ترامپ موفق شد مجوز دسترسی به اطلاعات محرمانه را دریافت کند.

به نوشته روزنامه "نیویورک تایمز"، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا دستور دسترسی جرد کوشنر، داماد و مشاور خود به اطلاعات محرمانه را در ماه مه سال 2018 صادر کرد.

این روزنامه با تکیه بر اطلاعاتی که از چهار منبع دست‌اندرکار در این موضوع به دست آورده ادامه می‌دهد، این اقدام ترامپ به‌رغم نگرانی‌های کارمندان دستگاه اطلاعاتی این کشور انجام شده است.

جان کلی، رئیس وقت ستاد کارکنان کاخ سفید و دان مک‌گان، مشاور حقوقی کاخ سفید در آن زمان مخالف دسترسی جرد کوشنر به اطلاعات به‌شدت محرمانه ایالات متحده آمریکا بودند.

در این گزارش گفته می‌شود، کوشنر بعد از بررسی‌‌های اولیه مجوز دسترسی دائم به اطلاعات محرمانه را پیدا کرد و در آن زمان روشن نبود که ترامپ به‌رغم توصیه مقام‌های امنیتی پشتیبان این قضیه است.

دونالد ترامپ خود در مصاحبه با روزنامه "نیویورک تایمز" در ژانویه امسال تأکید کرد، هیچ نقشی در اعطای این مجوز نداشته است. سخنگوی آبه لوول، وکیل کوشنر نیز اعلام کرد، مجوز دسترسی کوشنر به اطلاعات محرمانه "بدون فشار هیچ طرفی" اعطا شده است.

"نیویورک تایمز" می‌نویسد، سارا سندرز، سخنگوی کاخ سفید از اعلام موضع در مورد این گزارش خودداری کرده است.

الیجه کومینگز، رئیس دموکرات کمیته نظارت و اصلاحات مجلس نمایندگان آمریکا گفته است، این گزارش از امکان بی‌نظمی‌هایی خبر می‌دهد که باید توسط کمیته مورد بررسی قرار بگیرد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟