میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

امسال اتوبوس دست دوم خارجی وارد نمی شود

کد خبر: ۸۸۱۷۱۶
| |
2419 بازدید

معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری تهران در خصوص ورود اتوبوس های دست دوم خارجی گفت: امسال این امر رخ نمی دهد و موضوع در حال بررسی است.

به گزارش فارس، محسن پورسیدآقایی معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری تهران در خصوص ورود اتوبوس‌های دسته دوم خارجی به تهران، گفت: امسال که بعید می‌دانم اتفاقی رخ دهد اما برای اتوبوس‌های فرسوده و تاکسی‌هایی که به سن فرسودگی رسیده است پیشنهاداتی را برای دولت ارسال کردیم.

وی ادامه داد: آیین‌نامه‌های مربوطه برای اتوبوس‌ها و تاکسی‌های فرسوده در دولت در دست بررسی است و دو جلسه در این زمینه برگزار شده است و توافقات کلی صورت گرفته و متن نهایی آیین‌نامه هفته آینده در کارگروه کمیسیون زیربنایی مطرح می‌شود.

پورسیدآقایی با اشاره به اتوبوس‌های دسته دومی که قرار بود وارد کشور شود، گفت: فعلاً در حد آیین‌نامه است کار خاصی صورت نگرفته است و به امسال اتفاقی رخ نمی دهد.

معاون حمل‌ونقل ترافیک شهرداری تهران در خصوص دو چالش آلودگی هوا و ترافیک در تهران گفت: امسال با اجرای طرح ترافیک آلودگی هوا در تهران کمتر و وارد مرحله اضطرار نشده‌ایم اما شرایط جوی هم امسال بهتر بوده است.

وی افزود: در سال آینده طرح زوج و فرد برداشته شده و برای تردد شهروندان در این محدوده برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته است و سعی می‌کنیم که آلودگی در تهران کاهش و دیگر مردم آلودگی‌های سال 96 را تجربه نکنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات