صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

اردوغان: از پیگیری قتل خاشقجی دست بر نمی‌داریم

کد خبر: ۸۸۰۷۸۴
| |
3889 بازدید

رئیس جمهور ترکیه تاکید کرد کشورش از پیگیری قتل روزنامه نگار منتقد سعودی در خاک این کشور کوتاه نمی آید.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، «رجب طیب اردوغان» در مصاحبه با شبکه سی ان ان ترک گفت: ما هرگز از پیگیری موضوع ترور خاشقچی دست برنخواهیم داشت چرا که این جنایت در خاک ترکیه صورت گرفته است.

وی افزود: نمی توان بر جنایت قتل خاشقچی سرپوش گذاشت و اسناد و مدارکی که ما داریم این جنایت را اثبات می کند.

رئیس جمهور ترکیه این سوال را مطرح کرد که اگر ولیعهد سعودی نمی داند قاتل خاشقجی کیست، پس چه کسی می داند؟

وی همچنین در خصوص تحولات سوریه گفت: هرگونه منطقه امنی در مرزهای ترکیه با سوریه باید تحت کنترل ما باشد.

اردوغان گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری ترکیه از من برای دیدار از واشنگتن دعوت کرد و من به او اعلام کردم که ابتدا در انتظار دیدار شما از آنکارا هستم.

گفتنی است «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد رژیم سعودی دوم اکتبر (دهم مهر) در محل کنسولگری عربستان در استانبول ترکیه به قتل رسید. ریاض ابتدا قتل وی را انکار کرد اما درنهایت اعتراف کرد که این روزنامه نگار به دست عوامل سعودی کشته شده است.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات