صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

تساوی دربی خوزستان و اولین امتیاز قعرنشین درنیم فصل دوم

کد خبر: ۸۸۰۳۶۰
| |
4068 بازدید

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال خوزستان و صنعت نفت آبادان با نتیجه تساوی خاتمه یافت.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های استقلال خوزستان و نفت آبادان از ساعت 15 امروز (جمعه) در چارچوب هفته نوزدهم مسابقات لیگ برتر فوتبال در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف هم رفتند که این مسابقه با تساوی یک - یک به پایان رسید.

ایوب کلانتری در دقیقه 77 از روی نقطه پنالتی برای استقلال خوزستان گلزنی کرد و وفا هخامنش در دقیقه 66، تک گل صنعت نفت را به ثمر رساند.

آبی‌پوشان خوزستانی در دیدارهای قبلی خود در نیم‌فصل دوم متحمل شکست شده بودند که این مسابقه، اولین امتیاز آنها را در نیم‌فصل دوم به ارمغان آورد. استقلال خوزستان با این وجود در قعر جدول باقی ماند. صنعت نفت نیز هنوز در نیمه دوم فصل نتوانسته به پیروزی دست یابد.

رضا کرمانشاهی قضاوت این مسابقه را بر عهده داشت و میثم شاه‌مکوندزاده از استقلال خوزستان و مصطفی احمدی، سید محمد قریشی و جاناتان بالوتلی از صنعت نفت را با کارت زرد جریمه کرد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات