میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گفت‌وگوی تلفنی اردوغان و ترامپ درباره سوریه

کد خبر: ۸۸۰۲۵۴
| |
3221 بازدید

رئیسان جمهور ترکیه و آمریکا در اين گفتگوی تلفنی توافق کردند خروج نیروهای نظامی آمریکا از سوریه بر اساس منافع مشترک دو کشور اتفاق بیفتد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاري صدا و سيما، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه و دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در گفتگوی تلفنی، تحولات سوریه را بررسی و توافق کردند از راه حل سیاسی در این کشور حمایت کنند.

اردوغان و ترامپ در اين گفتگوی تلفنی توافق کردند خروج نیروهای نظامی آمریکا از سوریه بر اساس منافع مشترک دو کشور اتفاق بیفتد.

کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در گفتگوی تلفنی در مورد تشکیل منطقه امن در سوریه و دیگر مسائل به بحث و بررسی پرداختند.

کاخ سفید افزود آمریکا تصمیم دارد «یک نیروی کوچک صلح بانی» متشکل از دویست نظامی خود را فعلا در سوریه حفظ کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار