صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

ناپدید شدن صیاد در دریای فریدونکنار

کد خبر: ۸۸۰۱۵۰
| |
5470 بازدید

رئیس هیئت نجات غریق فریدونکنار از ناپدید شدن یک صیاد در دریای این شهرستان خبر داد.

‌به گزارش «تابناک»، محمدعلی نجاریان در گفت‌وگو با ایسنا، از ناپدید شدن یک صیاد فریدونکناری در دریای این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: یکی از صیادان فریدونکناری به نام "سیدمیثم میرحسینی" که حدود 32 سال سن داشت؛ در ساعت یک و 30 دقیقه بامداد دیروز برای ماهیگیری به همراه دو نفر دیگر وارد دریا می‌شوند که به علت طوفانی شدن دریا دچار حادثه شدند.

وی با اشاره به اینکه دو نفر از این صیادان خود را نجات دادند، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه صیادان از چکمه های بلند استفاده می کردند در حین حادثه آب به چکمه ها نفوذ کرده و موجب سنگین شدن فرد می شود و او را به سطح زیر آب می‌کشاند.

رئیس هیئت نجات غریق فریدونکنار با بیان اینکه هنوز متاسفانه جنازه این صیاد پیدا نشده است، تصریح کرد: به علت اینکه دریا طوفانی است عملیات جست‌وجو برای پیدا کردن جنازه این صیاد امکانپذیر نیست و فقط با پره‌ تورهای ماهیگیری احتمال پیدا شدن جسد وجود دارد.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات