صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
فردا؛

جلسه‌فوری دولت درباره قاچاق‌دام و کالاهای‌اساسی

کد خبر: ۸۸۰۰۱۴
| |
4518 بازدید

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: هیئت دولت فردا جلسه‌ای اضطراری برای درخصوص قاچاق دام و کالاهای اساسی برگزار می‌کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، علی مویدی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری استان لرستان اظهار کرد: باید به‌گونه‌ای روستائیان را مطلع کنیم که از فروش دام حتی با دو برابر قیمت خودداری کنند چراکه می‌تواند ضربه به سرمایه ملت وارد کند.

وی اظهار داشت: فردا در دولت نیز جلسه اضطراری برای کالاهای اساسی و دامی که قاچاق می‌شود برگزار می‌شود، از سطح روستا تا مرکز استان و کشور انتظار داریم در این مبارزه ما را همیاری کنند.

مؤیدی افزود: در بحث علوفه نیز قاچاق صورت می‌گیرد و گوسفند و دام را قاچاق می‌کنند، انتظار است بخش روستایی در حفظ، حراست و صیانت از این سرمایه عظیم که بخشی به آیندگان برمی‌گردد مراقبت کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات