میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قطبی یک هافبک ژاپنی برای فولاد خرید

کد خبر: ۸۷۹۹۰۰
| |
4052 بازدید

باشگاه فولاد با یک هافبک ژاپنی قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، مسوولان باشگاه فولاد صبح روز چهارشنبه پس از مذاکره با تاکافومی آکاهشی هافبک مورد نظر افشین قطبی، با او به توافق رسیدند و قرارداد همکاری امضا کردند. امروز نیز قرارداد این هافبک در هیات فوتبال خوزستان به ثبت می‌رسد.

این بازیکن ۳۲ ساله که بازی در باشگاه‌های فوتبال لیپایاس متالورگس، اوفا و اوراوا رد دیاموندز را در کارنامه دارد، شامگاه گذشته برای مذاکره با باشگاه فولاد وارد اهواز شد. اگر کارت آی تی‌سی این هافبک ژاپنی صادر شود، در صورت صلاحدید قطبی می‌تواند در دیدار با نساجی به میدان برود. تاکافومی آکاهش پس از مسی دومین بازیکن خارجی جذب شده باشگاه فولاد با نظر قطبی است.

این هافبک مرکزی در طول دوران بازی خود ،در طی ۲۳۱ بازی موفق شده است ۳۷ باز گلزنی کند . ضمن اینکه وی پیش از پیوستن به فولاد در تیم Suphanburi تایلند مشغول به بازی بوده است. وی همچنین علاوه بر حضور در جی لیگ سابقه بازی در لیگ کشور های لهستان، لاتویا و روسیه را نیز در کارنامه اش دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت