صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توصیه آیت‌الله مکارم شیرازی درباره سفرهای خارجی

کد خبر: ۸۷۹۸۸۸
| |
9908 بازدید

یکی از مراجع تقلید با اشاره به سفر تعداد زیادی از ایرانی‌ها به کشورهای خارجی در ایام نوروز، گفت: این سفرها هزینه و مخارج زیادی دربردارد، ما نمی‌گوییم انجام نشود ولی باید با فرهنگ سازی درست توسط رسانه‌ها این سفرها کاهش یابد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، آیت الله مکارم شیرازی صبح امروز در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم با اشاره به اینکه هر سال در ایام نوروز سفرهای خارجی زیادی توسط ایرانیان انجام می‌شود، اظهار کرد: این سفرها هزینه و مخارج زیادی دربردارد، ما نمی‌گوییم انجام نشود ولی باید با فرهنگ سازی درست توسط رسانه‌ها این سفرها کاهش یابد.

وی با اشاره به نابسامانی وضعیت دلار در کشور ادامه داد: کشور در شرایط فعلی به دلارهایی که در این سفرها هزینه می‌شود نیاز دارد و از سوی دیگر خانواده‌های ضعیفی هستند که باید به آنها نیز توجه شود.

این مرجع تقلید با بیان اینکه صدا و سیما باید مردم را به ساده زیستی توصیه کند، افزود: تا عافیت نباشد، انسان نمی‌تواند کاری انجام دهد، تحصیل، تدریس، زیارت، تفریح و کارهای دیگر نیازمند عافیت است و اگر عافیت نباشد، کار دنیا و کار آخرت میسر نخواهد بود.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات