میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

فغانی:سرما خوردم و توان قضاوت پرسپولیس-پدیده راندارم

کد خبر: ۸۷۹۳۹۵
| |
4436 بازدید

علیرضا فغانی، داور بین‌المللی فوتبال ایران اعلام کرد که به دلیل سرماخوردگی امکان قضاوت در دیدار پرسپولیس - پدیده شهرخودرو را نداشته است.

به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا فغانی درباره عدم قضاوت در دیدار پرسپولیس - پدیده شهرخودرو در مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی، اظهار داشت: چند روزی است که دچار بیماری سرماخوردگی شدید شده‌ام. متأسفانه زیر سُرم هم رفتم، اما شرایطی پیدا نکردم که بتوانم بازی پرسپولیس - پدیده را قضاوت کنم، به همین دلیل، روز گذشته اعلام کردم که امکان قضاوت بازی را ندارم.

وی در ادامه افزود: بار دیگر اعلام می‌کنم که قضاوت نکردنم دلیل دیگری نداشته است و تنها به خاطر سرماخوردگی نتوانستم داوری کنم. دوست داشتم در این مقطع به کمیته داوران کمک کنم، اما متأسفانه نشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات