صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

دستور دادستان کل برای برخورد با عوامل حادثه‌ خاش

کد خبر: ۸۷۸۳۷۹
| |
2359 بازدید

دادستان کل کشور در پیامی خواستار برخورد با عوامل حادثه تروریستی خاش شد.

به گزارش مهر، به نقل از روابط عمومی دادستانی کل کشور، حجت الاسلام و المسلمین منتظری طی پیامی ضمن محکومیت حادثه تروریستی در جاده خاش – زاهدان، از دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان خواست با همکاری نیروهای امنیتی و اطلاعاتی با عوامل این حادثه برخورد کند.

متن پیام دادستان کل کشور به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّیٰ لَا تَکُونَ فِتْنَةٌ

حادثه شهادت تعدادی از نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که حافظان و نگهبانان امنیت و مرزهای کشور بودند، در پی یک حرکت جنایتکارانه تروریستی به وقوع پیوست.

این اقدام جنایتکارانه پس از راهپیمایی پرشکوه 22 بهمن و در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و آغاز دهه پنجم و همزمان با نشست سردمداران کفر و نفاق و مزدوران آنان در ورشو، نشاندهنده بغض و کینه و دشمنی استکبار از حضور حماسی مردم می‌باشد و از یک سو موجب تاثر و تاسف و از سوی دیگر وجود چنین جوانان از خود گذشته و جان بر کفی در مقابل توطئه‌های دشمن، موجب مباهات است.

اینجانب ضمن عرض تبریک و تسلیت به مناسبت شهادت این عزیزان به رهبر معظم انقلاب فرماندهی کل قوا، خانواده‌های شهدای عزیز و مرد غیور سیستان و بلوچستان و همه همسنگران آنان، از دادستان مرکز استان سیستان و بلوچستان مجدانه می‌خواهم که با همکاری نیروهای امنیتی و اطلاعاتی موضوع را پیگیری و برابر با مقررات با عوامل مستقیم و غیرمستقیم این حادثه تروریستی برخورد و اقتدار نظام را در مواجهه این حوادث به دشمن نشان دهند.

محمد جعفر منتظری

دادستان کل کشور

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات