عمر فدراسيون فوتبال 79 ساله شد!
همايش مسولان هياتهاي فوتبال استانهاي كشور با حضور رئيس و جمعي از مسوولان فدراسيون فوتبال با برنامه معرفي طرح آسيا ويژن برگزار شد.
به گزارش ايسنا، سمينار طرح آسياويژن با حضور مسوولان هياتهاي فوتبال استانهاي سراسر كشور و همچنين علي كفاشيان رييس فدراسيون فوتبال، مهدي محمد نبي دبير كل فدراسيون و جمعي ديگر از مسولان فدراسيون و هياترئيسه آن صبح چهارشنبه در هتل آكادمي ملي فوتبال برگزار شد.
در ابتداي اين جلسه "علي كفاشيان" ضمن خيرمقدم به حضار، معرفي كوتاهي ازطرح آسياويژن داشت و در حمايت از اين طرح از سوي مسولان مختلف استانهاي كشور تاكيد كرد.
كفاشيان گفت: اين طرح ميتواند تاثير زيادي برروي پيشرفت و توسعه فوتبال در استانهاي مختلف كشور داشته باشد كه اكنون كنفدراسيون فوتبال آسيا (AFC) با جديت از آن حمايت ميكنند. اين طرح تاكنون در استانهاي فارس، اصفهان، قزوين و همدان اجرا شده است و اكنون هياتهاي تهران و هرمزگان نيز به آن اضافه شدند. در برنامه داريم كه 4 استان ديگر يعني مازندران، خراسان رضوي، يزد و اردبيل هم به جمع آسيا ويژنيهاي ايران اضافه شوند.
مهدي محمدنبي نيز در اين جلسه گفت: عمر فدراسيون فوتبال اكنون 79 ساله شد. فدراسيونهاي قبلي بيشتر روي تيمهاي ملي توجه داشتند و كمتر به استانها و هياتهاي فوتبال در سراسر كشور توجه ميكردند. ولي خوشبختانه فدراسيون اكنون به صورت يك تيم كار نظارت در هياتها را جدي گرفته و به صورت منظم و هدفمند روي آن تمركز كرده است. اين اقدام فدراسيون باعث شده هياتها شخصيت تازهاي پيدا كنند و قطعا طرح ويژن آسيا در صورت اجرا در استانهاي مختلف اعتبار بيشتري هم به آنها ببخشد.
همچنين در ادامه جلسه دكتر خبيري و سجادي سختاني را در اين باره بيان كردند و جلسه پس از استراحتي 20 دقيقهاي به صورت تخصصي دوباره به كارش ادامه داد.


