عمرو موسی: همه فعاليتهاي اتمي منطقه مطالعه شود نه فقط ايران
سرویس بینالملل ـ «عمرو موسي»، دبيركل جامعه عرب، گفت: اين يك اشتباه تاريخي است كه بخواهيم تنها فعاليتهاي اتمي ايران را بررسي كنيم بلكه بايد مسأله مهم و اصليتر در منطقه حل شود و آن تلاشهاي اتمي در خاورميانه است.
به گزارش «تابناک» و به نقل از «الوطن» ـ چاپ كويت ـ وي نظر خود درباره پروژه صلح خاورميانه را اينگونه تشريح كرد: تنها زماني كه در فلسطين دولتي حقيقي و بر اساس واقعيتهاي موجود جامعه جهاني مستقر شود ميتوان به صلح انديشيد و در غير اين صورت و در شرايطي كه وزنه مذاكرات كاملا نامتوازن است، صحبت كردن از صلح و تشكيل دو دولت در آينده موردي ندارد.
«حمد بن جاسم»، نخستوزير و وزير امور خارجه نيز كه در كنفرانس بينالمللي مطالعات سياسي خاورميانه در قطر سخن ميگفت، افزود: منطقه وقتي روي آرامش ميگيرد كه دولت فلسطين بر اساس اساسنامه تعريفشده سازمان ملل و موافقت كشورهاي منطقه، عينيت پيدا كند و مردم فلسطين بر سرنوشت خود حاكم باشند.



