میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ردصلاحیت ۱۰کاندیدای ریاست یک فدراسیون ورزشی

صادق فرجی رئیس پیشین فدراسیون کاراته نیز به دلیل ابلاغ قانون منع ادامه فعالیت بازنشستگان و عدم ارائه مدارک ادامه به کار هنوز وضعیت نامشخصی برای حضور در انتخابات دارد و تا ۱۵ روز قبل از برگزاری مجمع انتخاباتی در صورت ارائه مدارک ادامه به کار می‌تواند در انتخابات شرکت کند
کد خبر: ۸۷۷۷۶۹
| |
3511 بازدید

۱۰ نفر از کاندیداهای ریاست فدراسیون کاراته رد صلاحیت شدند و صادق فرجی رئیس پیشین این فدراسیون نیز تا این لحظه نتوانسته مدارک لازم برای ادامه به کار را ارائه کند تا وی نیز وضعیت نامشخصی برای حضور در انتخابات داشته باشد.

به گزارش تابناک ورزشی، انتخابات ریاست فدراسیون کاراته روز ۲۳ اسفندماه برگزار می‌شود. در حالی که عنوان شد تعداد ۲۰ نفر برای حضور در انتخابات کاراته ثبت نام کرده‌اند، در لحظات پایانی انجام ثبت‌نام نیز ۳ نفر دیگر به این تعداد اضافه شدند اما هیچ اشاره‌ای به نام این افراد نشد!

در فاصله یک ماه تا برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون کاراته، حسین افراسیابی، محمدرضا باتوانی، محمدرضا برزگر، قاسم سعیدی مغانلو، حبیب خانی، علی خرمی، مجید رمضانی مقدم، علی حسین شاکری، ارسلان غلامی و سعید نصرالهی به دلیل نداشتن سوابق مدیریتی کافی بر اساس تبصره ۲ ماده ۶ آئین نامه انتخابات ریاست فدراسیون‌های ورزشی برای حضور در انتخابات این فدراسیون رد صلاحیت شدند.

محمد صادق فرجی رئیس پیشین فدراسیون کاراته نیز به دلیل ابلاغ قانون منع ادامه فعالیت بازنشستگان و عدم ارائه مدارک ادامه به کار هنوز وضعیت نامشخصی برای حضور در انتخابات دارد و تا ۱۵ روز قبل از برگزاری مجمع انتخاباتی در صورت ارائه مدارک ادامه به کار می‌تواند در انتخابات شرکت کند در غیر این صورت از حضور در انتخابات کنار گذاشته خواهد شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات