شایعه فوت آیت‌الله جزایری کذب است

کد خبر: ۸۷۷۷۱۶
| |
7315 بازدید
در چند روز گذشته اخبار متعددی درباره سفر آیت‌الله سید محمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده، ولی فقیه در خوزستان به کشور‌های خارجی منتشر شده است و برخی با سوءاستفاده از این اخبار، شایعه فوت وی را در فضای مجازی منتشر کردند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس در چند روز گذشته اخبار متعددی درباره سفر خارجی آیت الله سید محمدعلی موسوی‌جزایری، نماینده، ولی فقیه در خوزستان به کشور‌های خارجی منتشر شده است. برخی از افراد مغرض به سوءاستفاده از این اخبار اقدام به انتشار شایعاتی مبنی فوت وی و سفر تفریحی به آلمان کردند.

حجت الاسلام کمیل عساکره، مسؤول امور رسانه‌ای بیت نماینده، ولی فقیه با رد این اخبار به خبرنگار فارس گفت: آیت الله موسوی جزایری در صحت و سلامت کامل است و هم اینک در کشور انگلیس حضور دارد.

وی ادامه داد: این سفر به منظور تبیین آرمان‌های انقلاب برای خارج نشینان انجام شده است و خبر سفر درمانی وی کذب است.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت