مصادره ثروت نخست وزير سابق تایلند
دادگاه عالي تايلند روز جمعه راي داد که «تاکسين شيناواترا» نخست وزير سابق اين کشور از قدرت خود در سالهاي 2001 تا 2006 سوءاستفاده کرده و بيش از 46 ميليارد بات (حدود 3/1 ميليارد دلار) از «ثروت غيرعادي» وي و همسرش بايد مصادره شود.
به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاريها از بانکوک، بخش جنايي دادگاه عالي تايلند براي صاحبان مشاغل سياسي همچنين اعلام کرد که شيناواترا و همسر سابقش ثروت خود را در ارتباط با کسب و کار مخابراتي در زمان نخست وزيري مخفي کردهاند.
پس از اعلام راي دادگاه، که مدت هشت ساعت زنده از تلويزيون پخش شد، شيناواترا از طريق ارتباط ويديويي از دوبي آن را غيرمنصفانه دانست و گفت که ثروتش را از راه درست کسب کرده است.
وي گفت در تايلند هيچ عدالتي نيست و از هوادارانش خواست که به مبارزه صلح آميز براي دمکراسي ادامه دهند.
دادستان خواستار مصادره تمام دارايي 76 ميليارد باتي شيناواترا شده بود که با اسامي مختلف در حسابهاي بانکي تايلند ذخيره و اکنون بلوکه شده است.
اما دادگاه، ثروت وي را قبل از نخست وزير شدن در فوريه 2001 مستثني کرد.
شيناواترا در سپتامبر 2006 هنگامي که در خارج از کشور يه سر ميبرد، با کودتايي نظامي سرنگون شد و در سال2008 غيابا به دو سال زندان محکوم گشت.
وي اکنون در دوبي ساکن است.
صدها هوادار شيناواترا که از پنجشنبه نزديک دادگاه گردآمده بودند، با شنيدن راي دادگاه به تظاهرات پرداختند. نيروهاي امنيتي از بيم خشونت تظاهرکنندگان در آماده باش به سر ميبرند.
مسلمانی و دیانت دارند هم این احکام
برای وزیران میلیادری صادر شود !!!
هفت شهرعشق را عطارگشت
ما هنوزاندرخم یک کوچه ایم؟




