اکثر فعالان اقتصادی به دلار ۴۲۰۰ تومانی دسترسی نیافتند

کد خبر: ۸۷۶۷۱۵
| |
2463 بازدید

رئیس اتاق بازرگانی تهران با اشاره به نظرسنجی از ۲ هزار فعال اقتصادی درباره مشکلات فضای کسب و کار گفت: بر این اساس، ۲۲ درصد از فعالان اقتصادی هیچگاه به دلار ۴۲۰۰ تومانی، دسترسی نداشته‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مسعود خوانساری در صفحه شخصی خود در شبکه‌های اجتماعی با اشاره به انجام نظرسنجی از ۲ هزار فعال اقتصادی درباره مشکلات فضای کسب و کار گفت: اتاق بازرگانی تهران در جریان پویش یک صدا برای کارآفرینی، به نظرسنجی از دو هزار فعال اقتصادی درباره مشکلات فضای کسب و کار پرداخته است که ۹۸ درصد این گروه، موضوع نرخ ارز را مشکل اول خود دیده‌اند.

رئیس اتاق بازرگانی تهران افزود: ۲۲ درصد آنها به دلار ۴۲۰۰ تومانی، هیچگاه دسترسی نداشته‌اند.

وی تصریح کرد: ۳۸ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی بر این باورند که بخشنامه های ارزی بانک مرکزی مشکل اصلی را ایجاد کرده است؛ اما نکته اینجا است که ۲۵ درصد هم تثبیت نرخ ارز را دلیل این بحران می‌دانند.

به گفته خوانساری، ما در اتاق بازرگانی بارها به دولت در این مورد هشدار داده‌ایم ولی متاسفانه کمتر دیده و شنیده شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت