صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

دستگیری یک قاچاقچی میلیاردی

کد خبر: ۸۷۶۳۷۰
| |
4583 بازدید
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز گفت: اتهام این فرد قاچاق پوشاک از یکی از کشور‌های عربی به کرج بود که پس از یک سال فرار، توسط سربازان گمنام امام زمان (ع) به دام افتاد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز از بازداشت یک قاچاقچی پوشاک خبر داد و گفت: این فرد برای اجرای حکم ۱۵ سال زندان بدل از جزای نقدی راهی ندامتگاه کرج شد.

علی اکبر مختاری گفت: سال گذشته فردی به نام مجید. ح. به اتهام قاچاق پوشاک از یکی از کشور‌های عربی به کرج به پرداخت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان محکوم شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز افزود: این فرد سرانجام پس از یکسال فرار توسط سربازان گمنام امام زمان (ع) در تهران به دام افتاد، همچنین حین دستگیری یک انبار پوشاک و لوستر قاچاق هم از وی کشف و پرونده جدیدی برای وی تشکیل شد.

وی اظهار داشت: محکوم پس از دستگیری برای تحمل ۱۵ سال حبس بدل از جزای نقدی راهی ندامتگاه کرج شد.

مختاری در پایان اضافه کرد: حداکثر حبس در پرونده‌های قاچاق متفاوت از سایر جرائم تا ۱۵ سال است.
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات