ترور فرمانده ناجا صحت ندارد

کد خبر: ۸۷۵۸۵۶
| |
2915 بازدید

انتشار خبری مبنی بر اینکه فرمانده نیروی انتظامی مورد هدف تروری نافرجام قرار گرفته است، کذب بوده و صحت ندارد.

به گزارش فارس، انتشار اخباری مبنی بر ترور نافرجام سردار حسین اشتری فرمانده نیروی انتظامی خبرنگار فارس را بر آن داشت صحت و سقم آن را از مسئولان ذیربط در نیروی انتظامی جویا شود.

پیگیری‌های خبرنگار فارس حاکی از آن است که هیچ حادثه یا تروری برای فرمانده نیروی انتظامی رخ نداده و ایشان در صحت و سلامت کامل هستند.

گفتنی است اخباری در شبکه‌های مجازی منتشر شده مبنی بر اینکه یک ترور خطرناک از سر سردار اشتری با هوشیاری مجموعه ایشان به خیر گذشت.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار