ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

اعلام جرم دادستانی علیه شهرداری رامسر

کد خبر: ۸۷۵۸۴۳
| |
5848 بازدید
دادستانی رامسر علیه شهرداری اعلام جرم کرده و سرپرست شهرداری به اتهام عدم اجرای وظایف قانونی و تهدید علیه بهداشت عمومی تفهیم اتهام شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، براساس گزارش‌های مردمی و اطلاعات دریافتی در خصوص رها کردن فاضلاب خانگی در منطقه‌ای از شهر رامسر و متعاقباً دستور رئیس کل دادگستری استان مازندران برای پیگیری موضوع، اقدامات لازم در این خصوص از سوی دادستانی شهرستان رامسر انجام شد؛ بنابراین گزارش، با ارجاع پرونده به بازپرسی و صدور دستور قضایی لازم، نسبت به مسدودسازی لوله‌های فاضلاب توسط ماموران شهرداری و با حضور نمایندگان محیط زیست و شبکه بهداشت اقدام شد.

همچنین با توجه به مشکل شیب کوچه مذکور و بالا بودن آب‌های سطحی و درخواست اهالی، معاینه محل توسط بازپرس و با حضور سرپرست شهرداری و نماینده محیط زیست صورت گرفت. ضمن اینکه مراتب به شهرداری جهت اجرای وظایف قانونی و ایجاد کانال و هدایت آب‌های سطحی مطابق ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها ابلاغ شده است.

بر اساس این گزارش علیه شهرداری نیز اعلام جرم شد و سرپرست شهرداری به اتهام عدم اجرای وظایف قانونی و تهدید علیه بهداشت عمومی تفهیم اتهام شد.

با توجه به دغدغه دادستانی در خصوص محیط زیست، پرونده مذکور و موضوع ادعای متقاضی در حال رسیدگی است؛ ضمناً چندی پیش کشتارگاه کتالم رامسر به دلیل آلایندگی زیست محیطی تعطیل شد. نبود سیستم فاضلاب شهری و همچنین دفن زباله در جنگل، دو چالش مهم شهرستان رامسر است و تاکنون در دو نوبت علیه شهرداری رامسر اعلام جرم شده است.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟