صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

فردا جلسه کمیته دستمزد برگزار می‌شود

کد خبر: ۸۷۵۴۹۸
| |
3470 بازدید

جلسه کمیته دستمزد به منظور افزایش حقوق و دستمزد کارگران در سال ۹۸ فردا (دوشنبه 15 بهمن ماه) برگزار می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، افزایش دستمزد کارگران در روز‌های پایانی امسال و در آغاز سال ۹۸ موضوعی است که ذهن بسیاری از کارگران و کارفرمایان را به خود مشغول می‌کند.

محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار کرد: تصویب افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارگران در حال پیگیری است تا فاصله بین حداقل معیشت با حداقل دستمزد در جامعه کارگری به کمترین میزان کاهش یابد.

شریعتمداری یادآور شد: میان کارگر، کارفرما و دولت برای تصمیم‌گیری در مورد بحث‌های سال آینده تفاهم وجود دارد و همان طور که اعلام شده در لایحه تقدیمی به مجلس ۲۰ درصد متوسط رشد دستمزد کارگران را پیش‌بینی کرده‌ایم.

علی خدایی عضو کارگری شورای عالی کار در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: جلسه کمیته دستمزد فردا (دوشنبه ۱۵بهمن ماه) برگزار می‌شود.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات