میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

بازداشت ۵ مامور قلابی در تهانپارس به جرم سرقت

کد خبر: ۸۷۵۳۷۱
| |
3860 بازدید

رئیس کلانتری جوادیه تهرانپارس از شناسایی ۵ مامور قلابی خبر داد و گفت: این متهمان تحت پوشش مامور بیش از ۳۰ فقره مرتکب سرقت از اتباع افغانستانی شده اند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ منصور حشمتیان اظهار کرد: با وقوع چند فقره سرقت از اتباع افغانستانی توسط ماموران قلابی، دستگیری و شناسایی متهمان در دستور کار قرار گرفت و در تحقیقات محلی، مشخص شد که سارقان با یک دستگاه خودرو پراید سفید رنگ اقدام به سرقت می کنند.

وی افزود: همچنین در این تحقیقات رد پایی یکی از سارقان حرفه ای به دست آمد.

حشمتیان با اشاره به اینکه تصویری از متهم و مشخصات خودروی وی در اختیار گشت های انتظامی قرار داده شد، گفت: در گشت ههای هدفمند، خودروی متهم مشاهده و ماموران ضمن توقف خودرو، سارق حرفه ای را دستگیر کنند.

وی ادامه داد: متهم پس از انتقال به کلانتری ضمن اقرار به ۳۰ فقره سرقت از اتباع افاغنه تحت پوشش مامور، اظهار کرد که سرقت ها را با همکاری ۴ همدستش مرتکب شده است.

کلانتر محله جوادیه اظهارداشت: با هماهنگی مقام قضائی ۴ همدست متهم در ۲ عملیات مستقل و همزمان دستگیر و به کلانتری منتقل شدند.

حشمتیان افزود: از مخفیگاه متهمان تعدادی لباس و تجهیزات نظامی کشف و متهمان با همراه ۷ شاکی روانه دادسرا شدند

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات