بازداشت ۳ نفر از مأموران شهرداری فردیس

کد خبر: ۸۷۵۱۲۷
|
۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۸ 02 February 2019
|
4460 بازدید
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس از دستگیری سه نفر از ماموران شهرداری در پرونده مرتبط با پروانه‌های ساختمانی خبر داد و گفت: دو نفر دیگر نیز در این پرونده که از عوامل غیر شهرداری بودند بازداشت هستند.

به گزارش «تابناک به نقل از میزان حسن جهانشاهلو، بیان کرد: در یک پرونده مرتبط با پروانه‌های ساختمانی شهرداری، سه نفر از ماموران شهرداری دستگیر و اتهام دو نفر دیگر از ماموران شهرداری نیز محرز و برای آن‌ها حکم جلب صادر گردیده است.

وی خاطرنشان کرد: این افراد از طریق تبانی و مشارکت در جعل سند رسمی و تحصیل مال از طریق نامشروع، به تضییع حقوق عمومی شهروندان اقدام کرده بودند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس در خصوص میزان تضییع اموال نیز بیان داشت: طبق مستندات موجود ۵۰ میلیارد ریال تاکنون برآورد شده و احتمال افزایش این مبلغ در صورت دسترسی به اسناد و مدارک وجود دارد.

جهاشاهلو در پایان اذعان کرد: دو نفر دیگر نیز در این پرونده که از عوامل غیر شهرداری بودند بازداشت هستند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# دیدار پوتین و ترامپ # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت