میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل
کی‌روش، لیپی، زاکه رونی ، وربیک و هکتور کوپر؛ هیچکدام جام نگرفتند

ناکامی مربیان بزرگ جهانی در جام ملتهای آسیا

کد خبر: ۸۷۴۳۷۲
| |
3150 بازدید

در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ مربیان بزرگی حضور داشتند و بیش از هر دوره دیگری شاهد استخدام مربیان سرشناس جهانی روی نیمکت تیمهای آسیایی بودیم.

به گزارش تابناک ورزشی، شاید بتوان گفت که آنچه این دوره از رقابت‌ها را متمایز کرد، اسم‌های بزرگی بود که روی نیمکت تیم‌ها بود. از کارلوس کی‌روش گرفته تا مارچلو لیپی و زاکه رونی و وربیک و هکتور کوپر. 

مربیان بزرگ نتوانستند که در این رقابت بزرگ، عملکرد خوبی از خود نشان دهند. لیپی بعد از شکست برابر ایران از تیم ملی چین خداحافظی کرد. کارلوس کی‌روش بعد از سنگین‌ترین شکست خود برابر ژاپن رفت. حالا نوبت به زاکرونی هم رسیده و قرارداد این مربی بزرگ با اماراتی‌ها به پایان رسید و او هم اعلام کناره‌گیری کرد و به احتمال خیلی زیاد پیتسی سرمربی سرشناس عربستان هم به همره کاتانیچ باید به این فهرست اضافه شوند. می‌توان جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ را جام ناکامی مربیان بزرگ دانست.

جالب اینکه دو مربی جوان به نام سانچس و مورسایو بودند که توانستند به بزرگان درس دهند و به فینال راه پیدا کنند.

نویسنده : امید صبوری

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات