قلعهنويي: اول ميخواهيم گل نخوريم
سرمربي تيم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان گفت: اگر دستورات تاكتيكام به خوبي در زمين اجرا شود، با امتياز رياض را ترك ميكنيم.
به گزارش ايسنا، امير قلعهنويي در كنفرانس خبري پيش از بازي تيمهاي الشباب عربستان و فولاد سپاهان ايران که با حضور بيش از 50 خبرنگار و گزارشگر برگزار شد، گفت: ديدار چهارشنبه اولين جدال ما در ليگ قهرمانان آسياي 2010 است و به همين جهت لازم است تا گام اول در اين رقابتهاي معتبر محکم برداريم.
وي افزود: در اين ديدار دو هدف را دنبال مي کنيم؛ اول اينکه گلي را از حريف دريافت نکنيم و سپس اينکه بتوانيم الشباب را در خانه خود شکست دهيم. 3 امتياز اين بازي در آغاز حضورمان در اين رقابتها بسيار مهم و براي ادامه روندمان تاثيرگذار است.
قلعه نويي ادامه داد: الشباب را به خوبي آناليز کرده و به نقاط ضعف و قوت اين تيم واقفيم. اگر دستورات تاکتيکي به خوبي در زمين اجرا شود با امتياز رياض را ترک مي کنيم. بايد توجه کنيم که باشگاه الشباب هميشه از مدعيان قهرماني عربستان بوده و هم اکنون هم در رده دوم جدول رقابتهاي اين کشور قرار دارد. آنها از کادر فني و بازيکنان شايسته اي سود مي برند اما هيچکدام از اينها باعث نمي شود تا در مقابلشان تسليم شويم. اميدوارم با جنگندگي بازيکنانم فرداشب (چهارشنبه) ايرانيان را خوشحال کرده و دست پر به کشورمان بازگرديم.


