صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مجوز «کهریزک» صادر شد

کد خبر: ۸۷۴۰۵۲
| |
4078 بازدید
معاون توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی استان تهران از صدور مجوز مرکز درمان معتادان متجاهر کهریزک با نام «سروش مهر» خبر داد.

به گزارش «تابناک» فرزانه جوادی در گفتگو با ایسنا، با بیان اینکه مرکز کهریزک، با نام جدید «سروش مهر» مجوز خود را از سوی سازمان بهزیستی دریافت کرده است، گفت: بعد از فراهم شدن امکانات و تجهیزات لازم و معرفی کادر تخصصی از سوی پلیس پایتخت، مجوز این مرکز صادر شده است.

وی با بیان اینکه ظرفیت نگهداری فراهم شده در مرکز «سروش مهر» ۶۰۰ نفر است، افزود: این مرکز برای درمان معتادان مرد آغاز به فعالیت کرده است و در فاز اول حدود ۱۰۰ معتاد را برای درمان پذیرش می‌کند.

معاون توسعه پیشگیری و درمان بهزیستی استان تهران با تاکید بر اینکه وظیفه صدور مجوز و نظارت بر مراکز درمان معتادان برعهده سازمان بهزیستی قرار داده شده است، اظهار کرد: با توجه به ظرفیت مراکز ماده ۱۶ و تبصره ۲ ماده ۱۶، برودت هوا و طرح‌های ساماندهی سازمان بهزیستی ظرفیت موجود پاسخگوی تعداد معتادان نبود و به همین دلیل پلیس مبارزه با مواد مخدر با آماده سازی فضای مرکز کهریزک به کمک سازمان بهزیستی آمده است.
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات