صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

دانشجو: مشكلات مالي كمر استقلال و پرسپوليس را مي‌شكند

وقتي گفته مي‌شود كه سازمان تربيت‌بدني مالك باشگاه‌هاي بزرگ استقلال و پرسپوليس است، پس بايد نيازهاي اين دو باشگاه بزرگ را نيز حل كند.
کد خبر: ۸۷۲۶۴
| |
1977 بازدید

رئيس هيات مديره باشگاه استقلال تهران با اشاره به مشكلات مالي اين باشگاه گفت:‌ مشكلات مالي كمر تيم‌هاي بزرگي همچون استقلال و پرسپوليس را مي‌شكند.

خسرو دانشجو در گفت‌وگو با ايلنا، درآستانه ديدار تيم فوتبال استقلال مقابل الاهلي عربستان گفت: براي اين تيم در وهله اول آرزوي موفقيت دارم، ما در مديريت باشگاه استقلال سعي كرده‌ايم تمام نيازهاي باشگاه را در راستاي موفقيت در اين رقابت‌ها فراهم كنيم و اميدوارم كه سربلند از اين مسابقات خارج شويم.

وي افزود: بازي با تيم‌هاي عربي همواره موجب ايجاد مشكلاتي براي تيم‌هاي ايراني بوده است و مطمئنا اين بازي هم متفاوت از آنها نخواهد بود، علي‌رغم اينكه معتقدم بازي بسيار سختي در شهر جده داريم اما با توجه به قابليت كادر فني و همچنين پتانسيل موجود در تيم ما به راحتي مي‌توانيم ضمن تحميل شكست به الاهلي موفقيت آينده خود را در اين رقابت‌هاي حساس و آسيايي رقم بزنيم.

وي با اشاره به حساسيت بالاي اين بازي اظهار كرد: مطمئنا بازي در زمين حريف براي هر تيمي بسيار دشوار و سخت است اگرچه كه اميدوار به پيروزي در اين ديدار هستم اما بايد اين را هم مد نظر داشته باشيم اين بازي آخرين ديدار استقلال در اين مرحله نيست و سواي هر نتيجه‌اي بايد خود را آماده براي برگزاري ادامه اين رقابت‌ها نگه داريم.

وي با اشاره به گروه استقلال در اين رقابت‌ها اظهار كرد: مطمئنا همه تيم‌هايي كه مجوز حضور در ليگ قهرمانان باشگاه‌هاي آسيا را كسب مي‌كنند ازجمله تيم‌هاي مطرح كشورشان مي‌باشند اما نبايد فراموش كنيم كه استقلال سابقه قهرماني در آسيا را دارد و مطمئنا نبايد بيدي باشد كه در مرحله گروهي اين رقابت‌ها با اين بادها بلرزد.

رئيس هيات مديره باشگاه استقلال با تاكيد بر شايستگي اين تيم براي كسب عنوان قهرماني ليگ قهرمانان آسيا افزود:‌ همان‌طور كه گفتم استقلال سابقه قهرماني در آسيا را دارد پس ما با اين تيم داعيه قهرماني در آسيا را داريم و مطمئن باشيد تا آخرين لحظه براي رسيدن به اين عنوان مهم دست از تلاش برنخواهيم داشت.

وي در پاسخ به اين سئوال كه آيا براي بازيكنان استقلال در صورت پيروزي بر الاهلي پاداش ويژه‌اي در نظر گرفته شده است،‌ گفت: مطمئنا پيروزي در اين ديدار مهم شايسته پاداش ويژه‌اي است اما اينكه مبلغ خاصي را در نظر گرفته باشيم نبوده است.

دانشجو در پاسخ به سئوال ديگر مبني بر اينكه مشكلات مالي استقلال تا چه حد حل شده است، گفت: تجربه نشان داده است كه تيم‌هايي همچون استقلال و پرسپوليس كه از طرفداران بسيار زياد و توجه رسانه‌اي بسيار بالايي برخوردار هستند در صورت داشتن مشكلات مالي با چالش‌هاي بسيار بزرگي روبرو مي‌شوند و كمر آنها خواهد شكست.

وي ادامه داد: متاسفانه مباحث مالي هميشه در باشگاه‌هاي بزرگ اين چنيني وجود داشته است البته طي مذاكره و صحبت‌هايي كه با مسئولين سازمان تربيت‌بدني داشته‌ايم قرار شد كه مشكلات مالي ما به صورت مقطعي حل شوند.

رئيس هيات مديره باشگاه استقلال در خصوص مبلغ پرداختي سازمان باشگاه استقلال گفت:‌در شرايط كنوني مبلغي به باشگاه پرداخت نشده است اما مسئولان سازمان ورزش قول داده‌اند كه به زودي مشكلات مالي ما را حل كنند.با توجه به اينكه تمركز بازيكنان كادر فني و بسياري از اعضاي تيم در گرو اين موضوع مهم است اميدواريم كه سازمان ورزش همچون گذشته كمك‌هاي مورد نياز ما را در اين مورد محقق كند.

وي با اشاره به اينكه سازمان تربيت‌بدني بايد در جايگاه مالك باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال خواسته‌هاي منطقي آنها را نيز برآورده كند، گفت:‌ وقتي گفته مي‌شود كه سازمان تربيت‌بدني مالك باشگاه‌هاي بزرگ استقلال و پرسپوليس است، پس بايد نيازهاي ما را نيز حل كند. اگرچه كه خود ما در مديريت باشگاه استقلال از طريق اسپانسرينگ و موارد ديگر در تلاش هستيم تا بخشي از مشكلات مالي را حل كنيم.

سخنگوي شوراي شهر تهران با تاكيد بر اينكه حقوق باشگاه استقلال هم‌چنان ناديده گرفته مي‌شود گفت:‌ متاسفانه ما هنوز از حق پخش تلويزيوني به حق خود نرسيده‌ايم ضمن آنكه حقوق ما در بحث بليط‌فروشي نيز بسيار ناديده گرفته مي‌شود.

وي در ادامه به روند خصوصي‌سازي باشگاه استقلال پرداخت و گفت:‌ بعد از دستور دكتر سعيدلو مبني بر خصوصي‌سازي باشگاه‌هاي پرسپوليس و استقلال برنامه‌ريزي‌هايي را براي تحقق اين هدف انجام داده‌ايم كه در صورت كمك مسئولان ذي‌ربط مطمئنا به اهداف از پيش تعيين شده خود خواهيم رسيد.

وي افزود: بحث خصوصي‌سازي كردن باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس با توجه به ظرفيت‌هاي بسيار خوبي كه اين دو باشگاه دارند مي‌تواند تاثير بسيار خوبي در آينده آنها داشته باشد ولي تحقق اين امر نيازمند بلندنظري مسئولان مرتبط با اين موضوع است. اميدوارم كه بتوانيم با به جريان انداختن ظرفيت‌هاي اين دو باشگاه بزرگ شرايطي را فراهم كنيم كه در آينده‌اي نزديك شاهد مشكلاتي كه موجب عقب‌گرد اين دو باشگاه مي‌شود، نباشيم.

وي در پايان با اشاره به مصاحبه مديرعامل اين باشگاه كه گفته بود چيزي به عنوان بركناري واعظي‌آشتياني وجود ندارد، گفت: اميدوارم كه شرايطي فراهم باشد كه مديرعامل ما هم‌چنان با قدرت به كار خود ادامه دهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...