ثبت ۲۸۹ مورد نقض آتش‌بس توسط متجاوزان در یمن

کد خبر: ۸۷۲۵۲۸
| |
3520 بازدید
ثبت ۲۸۹ مورد نقض آتش‌بس توسط متجاوزان در یمن

سخنگوی نیروهای مسلح یمن ثبت ۲۸۹ مورد نقض آتش‌بس توسط متجاوزان طی چهل و هشت ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، "یحیی سریع" سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که کشورهای عضو ائتلاف متجاوز سعودی به دنبال صلح در یمن نیست و طی چهل و هشت ساعت گذشته 289 بار آتش‌بس را نقض کردند.

وی گفت که متجاوزان 191 خمپاره، 28 راکت به سمت الحدیده شلیک و با سلاح‌های مختلف الحدیده را گلوله باران کردند.

وی افزود: نقض آتش‌بس در الحدیده علیرغم حضور تیم سازمان ملل و کمیته های مشترک ثابت می کند که متجاوزان قصد ادامه جنگ دارند.

سریع در ادامه اظهار داشت: جنگنده‌های ائتلاف متجاوز سعودی 44 بار "نهم"، "ذمار"، "صعده"، "حجه"، و "صراوح" در مأرب را بمباران کردند.

این فرمانده یمنی همچنین گفت که نیروهای ارتش و کمیته های مردمی این کشور 6 عملیات منحصر به فرد علیه مواضع و محورهای حرکت و خطوط امدادرسانی به دشمن در اطراف جیزان انجام دادند.

عربستان سعودی از ششم فروردین 94 با تشکیل ائتلافی متجاوز از رژیم‌های مرتجع عربی، جنگی ویرانگر را علیه یمن با هدف تسلیم کردن مردم این کشور در برابر سیاست‌های خود و جلوگیری از تشکیل دولت مستقل و غیروابسته به خود آغاز کرده است که این حملات هیچ نتیجه‌ای به‌جز قربانی شدن میلیون‌ها انسان بیگناه و ویران شدن زیرساخت‌های حیاتی یمن نداشته است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت