حمدبن خلیفه قطر میزبان مصاف استقلال - الهلال

کد خبر: ۸۷۲۱۰۶
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۶ 22 January 2019
|
3276 بازدید

باشگاه استقلال روز سه شنبه اعلام کرد که ورزشگاه حمد بن خلیفه میزبان دیدار استقلال و الهلال در مرحله گروهی لیگ قهرمانان خواهد بود که در زمین بی طرف برگزار می شود.

به گزارش تابناک ورزشی، در اطلاعیه باشگاه استقلال در این باره آمده است: "باشگاه استقلال در نامه ای به کنفدراسیون فوتبال آسیا ورزشگاه حمد بن خلیفه قطر را به عنوان ورزشگاه شماره یک و ورزشگاه کربلا را به عنوان ورزشگاه شماره دو برای میزبانی از تیم فوتبال الهلال عربستان در لیگ قهرمانان آسیا معرفی کرد.در نهایت با موافقت فدراسیون فوتبال قطر، ورزشگاه اختصاصی باشگاه الاهلی، حمد بن خلیفه میزبان دیدار استقلال خواهد بود."

به این ترتیب الهلال عربستان مجبور است در سفری طولانی و سخت و با دو پرواز برای دیدار مرحله گروهی دو تیم راهی کشور قطر شود که مطمئنا از سفر به آن استقبال نمی کند.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت