صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

باز هم اختلاس مالي در ورزش اصفهان

غلامرضا شيران با اعتراف به مشكلات مالي فراوان در اين اداره كل افزود: خوشبختانه استاندار اصفهان و سازمان تربيت بدني وارد عمل شدند و به فرياد اداره كل رسيدند. حساب‌هاي تربيت بدني تقريبا خالي بود و به لطف اين دو ارگان توانستيم به حيات‌مان ادامه دهيم.
کد خبر: ۸۷۱۷
| |
6590 بازدید

در حالي كه هنوز ورزش ايران خاطره اختلاس ميلياردي يكي از كاركنان بانوي اداره تربيت بدني اصفهان را فراموش نكرده، اخبار جديدي از اختلاس‌هاي مالي گسترده ديگر در دستگاه ورزش اصفهان حكايت مي‌كند.

غلامرضا شيران، مدير كل تربيت بدني اصفهان در گفت‌وگوي اختصاصي با ايسنا، ضمن تاييد موارد جديد اختلاس در اداره كل تربيت بدني و يك هيات ورزشي از وجود مشكلات فراوان مالي اين اداره كل خبر داد.

شيران در همين رابطه گفت: بعد از اختلاس ميلياردي خانم "ص" كه از سه سال پيش اقدام به جابه‌جايي پول از حساب اداره كل به حساب همسر و پدر و مادرش مبادرت مي‌كرد، نماينده‌ي رييس سازمان به اصفهان آمد تا وضعيت مالي اداره كل و ديگر هيات‌هاي ورزشي را بررسي كند كه متاسفانه با اختلاس‌هاي جديدي روبرو شد.

مديركل تربيت بدني به يكي از اين موارد اشاره كرد و افزود: آقاي "ح - ج" مسوول قراردادهاي اداره كل به علت يك‌سري تخلفات مالي دستگير شده و پرونده‌ وي هم اكنون در دست بررسي است. البته وي با گذاشتن وثيقه آزاد شده اما، به زودي راي صادره اعلام خواهد شد. ضمن آنكه اين فرد از اداره كل تريبت بدني اخراج شده است.

وي در مورد تخلفات رييس سابق هيات ورزشي گلف نيز گفت: پرونده‌ي "د- ف" رييس سابق هيات گلف به علت قصور در انجام وظيفه و اختلاس‌هاي گسترده مالي در اين هيات در دست بررسي است كه به محض صدور راي آن را به اطلاع مردم خواهيم رساند.

شيران ادامه داد: چون اين تخلفات در زمان رياست مديركل قبلي تربيت بدني اصفهان صورت گرفته، وي بايد پاسخگو اين موارد باشد و آن طور كه شنيدم بنا به همين دليل، از واگذاري پست جديد به وي نيز صرف‌نظر شده است.

غلامرضا شيران با اعتراف به مشكلات مالي فراوان در اين اداره كل افزود: خوشبختانه استاندار اصفهان و سازمان تربيت بدني وارد عمل شدند و به فرياد اداره كل رسيدند. حساب‌هاي تربيت بدني تقريبا خالي بود و به لطف اين دو ارگان توانستيم به حيات‌مان ادامه دهيم.

وي اضافه كرد: خوشبختانه با درايت‌هاي صورت گرفته و تلاش كاركنان اين اداره كل، مطمئنم كه اين بحران را با سلامت پشت سر خواهيم گذاشت تا در سال جديد به اهداف مورد نظر دست يابيم. درست است كه سال بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم اما، امسال با تلاش چندين برابري سعي خواهيم كرد كمبودها را در سال گذشته جبران كنيم.

شيران از تمامي اهالي ورزش اصفهان خواست به كمك اين اداره كل بيايند تا موانع و مشكلات پيش‌روي را با كمك آنها برطرف شوند.

وي هم‌چنين به سالم بودن ديگر مسوولان هيات‌ها و كاركنان اداره كل تربيت بدني اشاره كرد و افزود: با صداي بلند اعلام مي‌كنم با كمك، همت و تلاش همين مجموعه، كاري خواهيم كرد كه ورزش ايران به ورزش اصفهان افتخار خواهد كرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟