ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

خاموش شدن موتور یک هواپیما در راه تهران

کد خبر: ۸۷۱۴۷۳
| |
3539 بازدید

یک فروند هواپیمای مسافری که از فرودگاه چابهار به مقصد تهران برخاسته بود به علت نقص فنی٬ در فرودگاه بین المللی یزد به زمین نشست.

به گزارش ایسنا، این هواپیما با ۱۵۱ مسافر که فرودگاه چابهار را به قصد تهران ترک کرده بود به دلیل خاموش شدن موتور شماره یک خود مجبور به فرود اضطراری در ساعت ۲۰:۳۵ دقیقه شب در فرودگاه بین المللی یزد شد.

عملیات فرود این هواپیما با هدایت خوب خلبان و آمادگی کامل گروه‌های مستقر در فرودگاه بدون هیچ آسیب و بحرانی انجام شد. در ساعت ۲:۲۰ دقیقه بامداد مسافران این پرواز با هواپیمای جایگزین به مقصد تهران حرکت کردند.

از زمانی که مسافران این پرواز در یزد پذیرش شده‌اند خدمات رفاهی و امکانات مورد نیاز به منظور رفاه حال آنها در اختیارشان قرار گرفته است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟