ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

تعطیلی ۲ هفته‌ای مدارس در انتظار تصویب مجلس

کد خبر: ۸۷۱۱۵۳
| |
2927 بازدید

مدیر کل محیط زیست استان تهران گفت: رویکردی مثبت به تعطیلی ۲ هفته‌ای زمستانه داریم و باید این موضوع برای اجرا در مجلس تصویب شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، کیومرث کلانتری مدیر کل محیط زیست تهران در حاشیه مراسم گرامیداشت روز هوای پاک و در جمع خبرنگاران که در دبستان مصلی نژاد منطقه ۶ تهران برگزار شد درباره تعطیلی مدارس در ایام زمستان اظهار کرد: خوشبختانه امسال تاکنون به دلیل آلودگی هوا تعطیلی نداشتیم، البته تعطیل کردن مدارس مایه مباهات نیست و دنبال تعطیل کردن فضاهای آموزشی نیستیم اما وقتی می‌بینیم که آلودگی هوا برای حفظ سلامت انسان‌ها خطراتی در پی دارد مجبور به این کار هستیم چرا که سلامت دانش‌آموزان مهم است.

وی ادامه داد: هدف از تعطیلی مدارس این است که مردم را در خانه‌هایشان نگه داریم تا بار ترافیکی کاهش یابد و به دنبال این مهم از آلودگی بیشتر هوا جلوگیری کنیم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟