پامپئو: طی روزهای آینده به کویت سفر خواهم کرد

کد خبر: ۸۷۰۱۶۸
| |
5383 بازدید
پامپئو: طی روزهای آینده به کویت سفر خواهم کرد

وزیر امور خارجه آمریکا که روز دوشنبه سفر خود به کشورهای خاورمیانه را نیمه تمام رها کرده بود، اعلام کرد که طی روزهای آینده به خاورمیانه بازخواهد گشت و به کویت سفر می‌کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا که به دلیل شرکت در مراسم خاکسپاری پدر همسر خود مجبور شد سفر خود به کشورهای خاورمیانه را نیمه تمام رها کند، اعلام کرد که طی روزهای آینده به کویت سفر خواهد کرد.

پامپئو دوشنبه شب با در مسقط با پادشاه عمان دیدار کرد و پس از آن این کشور را به مقصد آمریکا ترک کرد.

طبق برنامه اعلام شده قبلی وزارت خارجه آمریکا، پامپئو قرار بود به هشت کشور اردن، مصر، امارات متحده عربی، قطر، عربستان سعودی، عمان و کویت سفر کند و با مقام‌های این کشورها درباره موضوعاتی از قبیل «مقابله با ایران» رایزنی کند اما سفر وی ناتمام ماند و اعلام کرد که سفر به کویت به وقت دیگری موکول خواهد شد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت