حمایت «الهان عمر» از اعتصاب معلمان آمریکایی

نماینده مسلمان کنگره آمریکا از اعتصاب معلمان این کشور حمایت کرد.
کد خبر: ۸۶۹۹۷۷
|
۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۹ 15 January 2019
|
2717 بازدید

نماینده مسلمان کنگره آمریکا از اعتصاب معلمان این کشور حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، «الهان عمر» نماینده مسلمان کنگره آمریکا با انتشار پیامی در توئیتر می نویسد: من با ۳۰ هزار معلم مدارس عمومی که دست به اعتصاب زده اند همراهی می کنم. از شما تشکر می کنم که برای آموززش کودکان ما به پا خاسته اید.

 ۳۱ هزار نفر از معلمان شهر لس آنجلس در ایالت کالیفرنیای آمریکا از روز دوشنبه از حضور در کلاس‌های درس خودداری کردند.

گفته شده این اعتصاب که از سوی اتحادیه معلمان لس آنجلس سازماندهی می‌شود در اعتراض به حقوق ناکافی و عدم افزایش مناسب حقوق و دستمزد معلمان صورت می‌گیرد.

آخرین بار در سال ۱۹۸۹ معلمان کالیفرنیا بزرگترین اعتصاب خود را به مدت ۹ روز دنبال کرده بودند.

اعتصاب فعلی معلمان در شهر لس آنجلس به مدت دو روز ادامه خواهد داشت و اتحادیه معلمان ابراز امیدواری کرده پس از این دو روز درخواست‌ها برای افزایش مناسب حقوق از سوی مقامات دولتی و آموزشی مورد موافقت قرار گیرد.

اشتراک گذاری
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت
آخرین اخبار