میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف با سید عمار حکیم دیدار کرد

کد خبر: ۸۶۹۴۹۲
| |
7640 بازدید

وزیر امور خارجه ایران با سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی با حضور جمعی از سران ائتلاف دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که عصر امروز (یکشنبه) در رأس هیأتی سیاسی و اقتصادی به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات عراقی وارد بغداد شد، امشب با سید عمار حکیم رهبر جریان حکمت ملی عراق و رئیس ائتلاف اصلاح و سازندگی با حضور جمعی از سران ائتلاف دیدار و گفت‌وگو کرد.

ظریف با سید عمار حکیم دیدار کرد

ظریف پیش از این نیز با «محمدعلی الحکیم» وزیر خارجه عراق دیدار و در نشست خبری مشترک به تشریح گفت‌وگوهای دوجانبه پرداخت.

وزیر خارجه ایران در سفرش به عراق با «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر، «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان و «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق نیز دیدار خواهد کرد.

زیارت عتبات عالیات نجف اشرف و کربلای معلی از دیگر برنامه‌های ظریف در این سفر است.

براساس اعلام سفارت ایران در بغداد، وزیر خارجه ایران روز سه‌شنبه در اربیل با مقامات مسئول در اقلیم کردستان عراق دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد.

ظریف در هفته‌ای که گذشت نیز در رأس یک هیأت سیاسی و اقتصادی سفری سه روزه به دهلی‌نو (هند) داشت.

وزیر خارجه ایران پیش از این از سفرش به هند و عراق خبر داده بود.

ظریف با سید عمار حکیم دیدار کرد

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات