ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بی‌اطلاعی کعبی از محکومیتش باشکایت قلعه‌نویی

کد خبر: ۸۶۹۴۴۶
| |
4677 بازدید

حسین کعبی و وکیل او از برگزاری دادگاه کیفری استان تهران با شکایت امیر قلعه‌نویی ابراز بی‌اطلاعی کردند.

به گزارش تابناک ورزشی، دادگاه کیفری استان تهران امروز با حضور هیات منصفه مطبوعات تشکیل جلسه داد و به شکایت امیر قلعه نویی از حسین کعبی و روزنامه شوت ورزشی رسیدگی کرد. پس از برگزاری این دادگاه هیات منصفه مطبوعات با اتفاق آرا حسین کعبی را مجرم شناخت.

حسین کعبی ضمن ابراز بی اطلاعی از برگزاری چنین دادگاهی گفت: از دادگاه بی‌اطلاع بوده‌ام. هیچ نامه یا احضاریه‌ای برای من و یا وکیلم درباره این دادگاه ارسال نشده بود. حسن‌زاده وکیل حسین کعبی نیز به ایسنا در این باره گفت: از برگزاری دادگاه بی‌اطلاع بوده‌ام. الان شما می‌شنوم که چنین دادگاهی برگزار شده است. هیچ احضاریه‌ای به دست من نرسیده است و از پروسه این دادگاه اطلاعی ندارم.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟