میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

گاز اشک‌آور، پاسخ پلیس فرانسه به جلیقه‌زردها

کد خبر: ۸۶۹۱۹۵
| |
5815 بازدید

پلیس فرانسه در سراسر شهرهای این کشور با گاز اشک‌آور و ماشین‌های آب‌پاش سعی کرد معترضان جلیقه‌زرد را متفرق کند.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، هزاران تظاهرات‌کننده که جلیقه‌های زرد به تن داشتند امروز شنبه نیز در سراسر فرانسه علیه سیاست‌های امانوئل ماکرون رئیس جمهور این کشور به خیابان‌ها آمدند. معترضان می‌گویند ماکرون به مشکلات میلیون‌ها فرانسوی که قادر به تأمین معیشت خود نیستند، بی‌توجه است.

نهمین هفته تظاهرات ضددولتی در فرانسه در قالب "جلیقه‌زردها" در حالی برگزار می‌شود که پلیس این کشور امروز 80هزار نیروی امنیتی در سراسر فرانسه مستقر کرد و مقامات دولتی تهدید کرده بودند با این تظاهرات‌ و خشونت‌های ناشی از آن مقابله می‌کنند.

در بسیاری از شهرهای فرانسه پلیس با گاز اشک‌آور و ماشین‌های آب‌پاش به تظاهرات‌کنندگان پاسخ داد و سعی کرد به این وسیله آنها را متفرق کند. چند نفر بر اثر درگیری با پلیس زخمی شدند که آمار دقیقی هنوز منتشر نشده است.

امروز همچنین انفجار در یک نانوایی در مرکز پاریس باعث شد فرانسه در کانون توجه رسانه‌ها قرار گیرد. این حادثه که علت آن نشت گاز اعلام شد چهار کشته و چندین زخمی به‌جای گذاشت.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت