صفحه خبر لوگوبالا تابناک

پلیس فرانسه به معترضان شلیک کرد

کد خبر: ۸۶۹۱۵۴
| |
4748 بازدید

خیابان‌های فرانسه باردیگر صحنه زد و خورد پلیس و معترضان جلیقه زرد شده است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، پلیس فرانسه در پاریس، پایتخت این کشور از گاز اشک‌آور برای پراکنده کردن معترضان استفاده کرد.

برخی شاهدان همچنین از شلیک گلوله‌های پلاستیکی توسط پلیس به سوی معترضان خبر داده‌اند.

معترضان جلیقه زرد در فرانسه در نهمین هفته متوالی اعتراضی خود نخست روبروی ساختمان وزارت اقتصاد جمع شدند و پس از آن به سمت دروازه نصرت پاریس حرکت کردند که در آن جا با پلیس درگیر شدند.

معترضان همچنین خواستار زندانی شدن الکساندر بنالا، همکار نزدیک امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه شدند که سال گذشته به گفته مقامات قضایی فرانسه در حمله به معترضان روز جهانی کارگر دست داشته است و حال نیز متهم اصلی سرکوب معترضان جلیقه زرد است.

اعتراضات جلیقه زردها در فرانسه در نهمین هفته متوالی خود در برخی دیگر از شهرهای فرانسه نیز ادامه داشته است و در ابتدا در اعتراض به سیاست های اقتصادی دولت امانوئل ماکرون آغاز شد

اشتراک گذاری
برچسب ها
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان